Οι πελάτες σας το γνωρίζουν: η υγιεινή των ενδυμάτων και των προσωπικών αξεσουάρ είναι θεμελιώδης για την αποφυγή ανάπτυξης βακτηριδίων, ενώ ένα αντικείμενο που μυρίζει άσχημα δεν είναι ποτέ ευχάριστο. Η Allegrini παρουσιάζει μια νέα επιχειρηματική ευκαιρία, η οποία προσφέρει μια χρήσιμη και καινοτόμο υπηρεσία σε όσους θέλουν να απολυμαίνουν όλα τα είδη που έρχονται σε καθημερινή επαφή με το δέρμα μας: κράνη, τσάντες, είδη ένδυσης, γάντια του μποξ, παπούτσια, παντόφλες, κλπ. Διεθνές πατενταρισμένο μηχάνημα υψηλής ποιότητας, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την A.D. Produzione, έναν από τους καλύτερους κατασκευαστές επαγγελματικών αξεσουάρ αυτοκινήτων. 100% Made in Italy, με εγγυημένο με το σήμα CE. Ο καινοτόμος σχεδιασμός, χάρη στην έλλειψη γωνιών και την υποστήριξη από καουτσούκ, πετυχαίνει να μην υπάρχει κίνδυνος να χαράξει και να χαλάσει το αντικείμενο. Λειτουργεί με μάρκες και / ή νομίσματα. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΤΗ ΤΙΜΗ!

Το SANI-HELMET δρα με απολυμαντική δράση σε διάστημα μόλις 3,5 λεπτών με το Fog Sanitizer, ένα προϊόν απολύμανσης που μελετάται στο εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης του εργοστασίου  της Allegrini. Αποτρέπει το σχηματισμό άσχημων οσμών που προκαλούνται από τον σχηματισμό βακτηριδίων, αφήνοντας τα αξεσουάρ, τα ενδύματα και τα παπούτσια τελείως στεγνά και έτοιμα να φορεθούν.

Η χρήση του είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για όλες τις επιχειρήσεις ενοικίασης μοτοσικλετών ή αθλητικών ειδών (παπούτσια, μπότες, παπούτσια για μπόουλινγκ) και επιχειρήσεων για πλύσιμο αυτοκινήτων και πλύσιμο self-service αλλά και πίστες καρτ, γυμναστήρια, πισίνες και αθλητικά περιβάλλοντα γενικότερα.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ κάθε κράνος: ποδηλάτου, μοτοσικλέτας, σκούτερ, σκι κλπ.

https://www.youtube.com/watch?v=izKYG2UIKXA