Νέα συσκευασία, μέγιστη ευελιξία.

Σας ενημερώνουμε ότι συμπεριλάβαμε στη γκάμα μας μία Nέα συσκευασία Five Super Sanitizzante, το δοχείο 5 Kg ως προσθήκη στις συσκευασίες  10 Kg και 25 Kg.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Five Super Sanitizzante είναι ένα απορρυπαντικό με υγιεινοποιητικό αποτέλεσμα, βασισμένο στο υπεροξικό οξύ και στο υπεροξείδιο του υδρογόνου, υψηλά οξειδωτικό, χωρίς αφρό και χωρίς χλώριο.
Πολλές δοκιμές αποτελεσματικότητας έχουν αποδείξει την βιοκτόνο, βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, σποροκτόνο, μυκοβακτηριοκτόνο δράση του, επιβεβαιώνοντας τις εξαιρετικές ιδιότητες υγιεινής του σε πολλούς τομείς:

  • Εξοπλισμός, επιφάνειες και εργαλεία στον τομέα Ho.Re.Ca. Και στον τομέα Φροντίδας Υγείας, στα οποία είναι ιδανικό με συστήματα αραίωσης όπως PROMAX, FM5 and FMX (at 0,6%).
  • Επαγγελματικά καθαριστήρια ρούχων, για τη χημική – θερμική υγιεινή, βασιζόμενο στην υψηλή αποτελεσματικότητά του σε μεγάλο εύρος μικροοργανισμών και στη μείωση του βακτηριακού φορτίου, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.
  • Σκληρές επιφάνειες, συστήματα cip, εξοπλισμό και σε θαλάμους στη Βιομηχανία Τροφίμων, με χρήση νεφελοποιητών.
  • Εσωτερικοί χώροι μέσων μεταφοράς, ιδιαίτερα αυτών που είναι πλήρη σε επιβάτες και οχήματα, με easy clean guns, νεφελοποιητές και/ή ψεκαστήρες και συγκέντρωση 2,5%
  • Οδική υγιεινή και πρόληψη σε δημόσια περιβάλλοντα (πλατείες, πάρκα, παραλίες) με επαγγελματικούς ψεκαστήρες και ειδικά οχήματα. Επειδή είναι εύκολα βιοδιασπώμενο, δεν είναι επιβλαβές για την ανθρωπότητα και το περιβάλλον.

Επειδή είναι απορρυπαντικό με αποτέλεσμα υγιεινής και βιοκτόνο δράση σε συνδυασμό με την περιεκτικότητά του σε υπεροξείδιο υδρογόνου, το Five Super Sanitizzante είναι κατάλληλο για πρόληψη COVID-19.

 

Βακτηριοκτόνο
Βιοκτόνο
Μυκητοκτόνο
Σποροκτόνο
Μυκοβακτηριοκτόνο

 

 FIVE SUPER SANITIZZANTE

Βασισμένο στο υπεροξικό οξύ και στο υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Πολλαπλών χρήσεων: ιδανικό για όλους τους τομείς.

Ευελιξία χρήσης: διαθέσιμο σε 3 συσκευασίες (5-10-25 Kg)

Με πολλαπλές μεθόδους εφαρμογής (έτοιμο για χρήση, με νεφελοποιητή, με clean gun κλπ.)