Η Εταιρεία Μας

Από το 1953 ασχολούμαστε  με τον τομέα του εμπορίου, εισάγωντας ένα ευρύ φάσμα καθαριστικών και χημικών προϊόντων, μεταξύ άλλων. Από τη δεκαετία του ’70, με την εμπορική ονομασία “A l d I k“, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους, πιστοποιημένους και διεθνής προμηθευτές, προσφέρουμε επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.

.

Ο Σκοπός Μας

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μαζί με τα καλύτερα προϊόντα. Για τον στόχο αυτό, κάθε ένας από τους πελάτες μας είναι συνεργάτης και, μαζί με τους συνεργάτες μας, είμαστε στην πλευρά τους για κάθε τεχνική υποστήριξη, λύση στα προβλήματα που σχετίζονται με τον τομέα μας, προσφέροντας προτάσεις, λύσεις και καινοτόμα προϊόντα ποιότητας που είναι περιβαλλοντικά φιλικά προς το μέγιστο. Οι πολλαπλές πιστοποιήσεις ποιότητας που αποδίδονται στα προσφερόμενα προϊόντα, τα οποία κατέχουν μια διάσημη θέση στην αγορά, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα.

Προϊόντα

Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο στους πελάτες μας προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα για συντήρηση, φροντίδα, πλύση είτε με το χέρι είτε με επαγγελματικά των Α υ τ ο κ ι ν ή τ ω ν, μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που είναι αρκετά αποτελεσματικά ώστε να ανταποκρίνονται στην πιο απαιτητική δοκιμή. Επιπλέον, προσφέρουμε ένα υπερσύγχρονο, τεχνολογικά προηγμένο φάσμα προϊόντων για τη συντήρηση και φροντίδα Σ κ α φ ώ ν  και γιοτ. Επίσης, διαθέτουμε προϊόντα καθημερινής χρήσης για νοικοκυριά,  Ξ ε ν ο δ ο χ ε ί α,  εστιατόρια,  χώρους παραγωγής τροφίμων και καταστημάτων πώλησης τους. Φάσμα χημικών από Κ α θ α ρ ι σ τ ι κ ά, Α π ο λ υ μ α ν τ ι κ ά, Α π ο ρ ρ υ π α ν τ ι κ ά (έναντι σκόνης ή οσμών).

Προιόντα Φιλικά προς το Περιβάλλον

Η εταιρεία μας με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φύση έχει επίσης συμβάλει στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων με απολυμαντικά, συμπληρώματα, καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα.

Θεμελιώδεις Βάσεις

  • ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ
  • ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Προϊόντα Υψηλής ποιότητας – με Καλή Σχέση Ποιότητας / Τιμής

Μετά από μακροχρόνιες και συνεχείς έρευνες, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας Προϊόντα με καλή Σχέση       Π ο ι ό τ η τ α ς    /   Τ ι μ ή ς